BioVelddag 2022: Ontmoeten, Inspireren & Innoveren

nog geen beoordelingen
Printen

De BioVelddag 2022 komt er weer aan! Twee jaar lang was het niet mogelijk elkaar in het veld te ontmoeten. Daar komt nu verandering in! Op donderdag 23 juni staan de velden van Proefboerderij Broekemahoeve in Lelystad weer vol met de nieuwste biologische innovaties. Ook hebben we geleerd van de hybride BioVelddag in 2021. Het nieuwe BioVelddag platform was een groot succes met in 2021 2624 unieke bezoekers en zal ook dit jaar weer volop ingezet worden.

Wat kunnen we dit jaar verwachten van de BioVelddag? Er gaat weer een centraal evenement georganiseerd worden op Proefboerderij Broekemahoeve in Lelystad op donderdag 23 juni van 14:00 tot 19:00 uur. Deze dag staat in het teken van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de biologische sector. De velden van proefboerderij Broekemahoeve worden dan gevuld met marktkraampjes, machines, proefveldjes en demonstraties.

 

Praktische informatie

Mechanisatiebedrijven zullen hun nieuwe machines demonstreren en zaadbedrijven de nieuwste rassen presenteren. In het veld kunnen bezoekers gewasdiverse teelttechnieken met eigen ogen zien. Strokenteelt, mengteelten en agroforestry staan naast de rassenproeven letterlijk in het veld. Daarnaast staan op een centraal veldplein marktkramen met bedrijven die actief zijn op alle mogelijke manieren in de biologische landbouwsector. Een inspirerende combinatie van machines, demonstraties, proefveldjes en workshops. Iedereen is van harte welkom op 23 juni! De BioVelddag is gratis toegankelijk voor bezoekers en start vanaf 14.00 uur. Bovendien is alle informatie en meer het hele jaar terug te vinden op www.BioVelddagen.nl. Dit platform wordt in de aanloop naar de BioVelddag gevuld met informatie, video’s en extra activiteiten.

Standhouder? 

Aanmelden van bedrijven is nog niet mogelijk. Interesse tonen wel! Wil je een plek op het veldplein, met een proef of demonstratie in het veld? Mail velddag@wur.nl Als de deelname open is, komt er een email met de mogelijkheden.

  Bekijk hier de foto's van de Biovelddag 2019

BioVelddag 2022: Ontmoeten, Inspireren & Innoveren

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: