Countus

Printen nog geen beoordelingen

In 1924 begonnen als coöperatie van boeren en tuinders. Wij geloven dat we ondernemers weer moeten laten ondernemen. Ze laten doen waar ze goed in zijn. Hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf halen. En hun bedrijf kunnen laten bloeien en groeien.

Over Countus

Kennis, expertise en vakmanschap Je deelt meer dan je denkt. Woorden. Gesprekken. Beelden. Zonder dat je het door hebt, deel je van alles. Bij Countus doen we dat ook. We delen onze opgebouwde kennis, onze expertise en ons vakmanschap.

Cijfers en mensen aan elkaar verbinden

Van generatie op generatie zijn we tot in de details bezig met het delen van cijfers. Daarin blinken we uit doordat we scherp ondernemen, lef tonen én op het juiste moment kansen herkennen. We verbinden cijfers aan mensen en mensen aan cijfers. Nauwkeurig. Betrouwbaar. We zijn doortastend, ambitieus en we weten waar we over praten.

Van buiten naar binnen

We zien een wereld die razendsnel verandert. Een wereld waarin de wet- en regelgeving continu wijzigt. En dat heeft impact op jou als ondernemer. Én vraagt om een andere manier van werken. Daarom denken we bij Countus van buiten naar binnen, in plaats van andersom.

 

Countus

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: