Howitec, partner in netting solutions

Printen nog geen beoordelingen

Howitec Netting BV bestaat al ruim 30 jaar en dat heeft ons gemaakt tot de specialist in duurzame net-oplossingen in vele sectoren. We weten wat de markt nodig heeft en bieden oplossingen voor specifieke vraagstukken en leveren daarbij maatwerk.

In de biologische tuinbouw heeft een net een essentiële functie. Zo biedt het bescherming tegen insecten, vogels, zonlicht, warmte, kou of andere plagen of weersinvloeden. Een goed voorbeeld hiervan is Howicover, een multifunctioneel klimaatdoek dat veel in de biologische tuinbouw wordt gebruikt. Het biedt bescherming tegen de verschillende weersinvloeden, maar beschermt het gewas ook tegen vogels, de koolvlieg en andere grotere insecten. Het gebruik van netten in de biologische tuinbouw is dan ook een duurzame oplossing.

Omdat de tuinbouw continu in beweging is, bewegen wij mee. Wij nemen ervaring hand in hand met de wetenschap. Daarom onderhouden we nauw contact met de onderzoeksinstituten, proeftuinen/stations en universiteiten. Dit geeft ons nieuwe inzichten. Bijvoorbeeld rondom het veranderende klimaat of andere omgevingsfactoren. Zo kijken we continu met een nieuwe blik naar de materialen, de samenstelling en het ontwerp. Is er een betere oplossing? We maken het. Zo waarborgen we innovatie en verbetering.

Bij alles wat we maken willen we waarde toevoegen. dat doen we samen, In deze rol van ontwikkelingspartner gaan wij naast onze afnemers zitten. Dat is waar de oplossing ontstaat. Als specialist ontwikkelen en ontwerpen we niet alleen net-oplossingen, maar confectioneren deze ook in eigen huis. Kortom, Howitec your partner in netting solutions.

Howitec, partner in netting solutions

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: