Kamps de Wild aanwezig met BERGMANN TSW2140E meststrooier en Schmotzer Select uienschoffel

Printen nog geen beoordelingen

Kamps de Wild is aanwezig op de BioVelddag 2023 en als distributeur brengen we een twee machines uit ons productassortiment mee. We nemen de Schmotzer Select uienschoffel en de TSW2140E meststrooier van BERGMANN mee.

BERGMANN heeft een breed aanbod in (stal)meststrooiers.Voor een perfecte afstemming op werkzaamheden, zijn er verschillende strooischijven voor de meststrooier beschikbaar. De Duitse landbouworganisatie DLG heeft de strooiers van BERGMANN een hoge onderscheiding toegekend voor de werking en kwaliteit met uitstekende strooiprecisie. Iedere strooier optimaal worden aangepast naar de wensen van de klant en bediening via ISOBUS is mogelijk.

Schmotzer bouwt sinds 1922 machines voor de mechanische onkruidbestrijding en biedt een bijzonder breed assortiment aan. Door overname is Schmotzer een 100% dochteronderneming van AMAZONE. De schoffels van Schmotzer zijn op diverse manieren samen te stellen. De uienschoffels van Schmotzer zijn zowel als frontaanbouw en achteraanbouw leverbaar, met vijf of acht rijen.

Kamps de Wild BV is één van Nederlands belangrijkste distributeurs van landbouwmachines. Wij staan sinds 1919 voor kennis en passie van en voor de landbouwtechniek en leveren machines van CLAAS, BERGMANN, AMAZONE, NUCROP en Schmotzer.

Kamps de Wild aanwezig met BERGMANN TSW2140E meststrooier en Schmotzer Select uienschoffel

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: