Kamps de Wild aanwezig met Schmotzer Venterra met FT-P

nog geen beoordelingen
Printen

Op de BioVelddag 2023 is distributeur Kamps de Wild aanwezig met de nieuwste machine van Schmotzer Schoffeltechniek: de Venterra met FT-P. De nieuwe Venterra 2K-serie combineert een unieke doorgang met een maximale hefhoogte van de parallellogrammen van bijna 50 cm en opent zo nieuwe mogelijkheden voor mechanische onkruidbestrijding, ook bij zeer late teelten.

De Venterra 2K wordt in rijen geleid via het camerasysteem, dat ook bij zeer hoge werksnelheden een constant nauwkeurige geleiding garandeert. Dit onderstreept ook de focus van de Venterra 2K-serie op een nog hogere gebiedsdekking. Rijbeveiligingselementen en gereedschappen, zoals vingerwielen op apart geleide parallellogrammen, aanaardschijven of sleepeggen, zijn optioneel verkrijgbaar op alle Venterra 2K-machines en kunnen op elk moment achteraf.

Schmotzer is al 100 jaar uitvinder en ontwikkelaar van de mechanische onkruidbestrijding. Schoffelen doe je met Schmotzer.

Kamps de Wild BV is één van Nederlands belangrijkste distributeurs van landbouwmachines. Wij staan sinds 1919 voor kennis en passie van en voor de landbouwtechniek en importeren op exclusieve basis de merken Schmotzer, CLAAS, BERGMANN, AMAZONE en NUCROP.

Kamps de Wild aanwezig met Schmotzer Venterra met FT-P

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: