Themadag mineralen en sporenelementen Warmonderhof

nog geen beoordelingen
Printen

Vrijdag 2 februari Mineralen en organische stof vormen samen de bron van onze voeding en ze spelen een centrale rol in de vruchtbaarheid van onze bodem. Waar de WUR-ren van deze wereld dit kwantitatief, op hun fysieke en chemische kenmerken, onderzoeken (kilo’s, gehaltes, gebrek, bemesting) gaat de biodynamische landbouw (en deze themadag) juist in op de kwaliteit van deze stoffen, om zo een volgende stap te maken in het ontwikkelen en verzorgen van voedingskwaliteit.

Over de themadag Deze themadag Mineralen vormt een tweeluik met de themadag Stikstof en Koolstof en is bestemd voor wie binnen en buiten de gebaande paden van de wetenschap meer zicht wil krijgen op de immateriële en spirituele kwaliteiten van de materiële wereld om ons heen. Samen zijn deze twee themadagen een uitgebreide versie van de Verdiepingsdag BD, die ook wordt aangeboden dit seizoen. Er is daardoor tijd om dieper op de materie in te gaan en er is meer ruimte voor interactie.

Praktisch Inloop: een halfuur voor aanvang Tijden: 09:30 – 17:00 Locatie: Warmonderhof, Wisentweg 12 Dronten Minimaal 15 deelnemers Kosten cursus: €.165,00 (vrijgesteld van BTW) Inhoudelijke vragen: Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl

Themadag mineralen en sporenelementen Warmonderhof

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: