Training Van Droom naar Bedrijf

Wisentweg 10
8251 PC Dronten
nog geen beoordelingen
Printen

Perspectief voor biologische starters!

Heb je plannen voor een eigen biologisch of multifunctioneel boerenbedrijf? Ben je bezig met bedrijfsopvolging van je ouders of van anderen? Zoek je naar handvatten hoe je dat moet aanpakken? Volg deze leergang, met als resultaat: je eigen, concrete bedrijfsplan.

Inhoud van de training

In de leergang beginnen de trainers bij jouw uitgangspositie, en werk je onder begeleiding van ervaren bedrijfsadviseurs en coaches stapsgewijs toe naar het concretiseren van je eigen plan. Je gaat in gesprek over o.a. bedrijfssamenstelling, samenwerken en rechtsvormen, financiering, marketing en afzet, en gezin/wonen.

Er is ook aandacht voor de meer persoonlijke thema’s zoals: wat wil ik eigenlijk precies en waarom? Waar ben ik goed in en wat vind ik leuk? Hoe zit jij in elkaar en wat voor bedrijfsvoering past daarbij? De uitkomst van het traject is dat je een bedrijfsplan hebt liggen waarmee je naar de bank kunt, en/of een concreet persoonlijk leerplan waarmee je de komende jaren naar een eigen bedrijf toegroeit.

Over de trainers

Lian Kasper – Land & Co / Kalapa

Lian is programma-maker, trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en betrokkenheid bij natuur en landschap. Zij geeft vanuit Land & Co richting aan het platform Landgilde.nl voor bedrijfscontinuïteit in de biologische landbouw, en is trainer in het Werk dat weer verbindt van Joanna Macy. Verder is ze deel van het bestuur van de Werkgroep Landschaps Onderzoek (WLO) en de BioAcademy. Zie https://www.landco.nl/ en https://www.kalapa.nu/

Maria van Boxtel - Land & Co

Enthousiasmerend projectleider biologische en duurzame landbouw, ontwikkelen nieuwe landbouwbedrijven en bedrijfsopvolging. Begeleider verduurzamen pachtuitgifte, bedrijfsplan verbrede of biologische landbouw. Trainingen en workshops voor agrarische ondernemers. Zij werkt vanuit adviesbureau Land&Co.

 

Praktische informatie:

Startdatum: vrijdag 25 november, aanvang 10:00 uur

Locatie: Warmonderhof in Dronten

Kosten: 595,- excl. btw/pp, 40% korting voor (bedrijfs-)partners

Overige trainingsdata:  16 december 2022, 13 januari 2023, 3 februari 2023.

Trainers: Maria van Boxtel en Lian Kasper

Maximum aantal deelnemers: 25 personen (volgorde op datum van aanmelding)

Voor vragen, neem contact op met Lian Kasper via info@landgilde.nl

 

Training Van Droom naar Bedrijf

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door:

Met: