Claudia Hooiveld Agrocoaching

U wilt met uw bedrijf de volgende stap zetten, maar wie kan dat binnen uw bedrijf begeleiden? Uw afnemers stellen u vragen over uw bedrijfsvoering en mogelijke incidenten, maar de procedures en calamiteiten zijn niet vastgelegd! Doe ik het goed, ben ik in control? Het zou zomaar kunnen dat een interne audit, nieuwe inzichten oplevert.

Wij adviseren en begeleiden u waar nodig bij het invoeren of onderhouden van uw kwaliteitshandboek. Ook ontzorgen wij u bij het invoeren of optimaliseren van processen of verlagen van het aantal calamiteiten en de impact hiervan. En wij ondersteunen u bij organisatievraagstukken of met het trainen van uw medewerkers

Van boerderij tot vork is mij met de paplepel meegegeven. Opgegroeid op een akkerbouwbedrijf waar meewerken de normaalste zaak van de wereld is. Na mijn studie bedrijfskunde heb ik MKB en Agrarisch bedrijven geadviseerd. Sinds 2017 actief als zelfstandige in het begeleiden en ontzorgen van Agri & Food bedrijven met betrekking tot voedselveiligheid en organisatieontwikkeling.

Waarom ik Agri & Food bedrijven begeleid met onder andere voedselveiligheid en organisatie issues? Mijn enorme, misschien wel naïef, vertrouwen dat er veilig geproduceerd en verwerkt wordt in de keten van boer tot vork. Daarnaast wil ik er aan bijdrage dat u kunt aantonen dat u betrouwbare producten levert. Soms zijn er achter de schermen in een organisatie andere stress situaties. Waar gewenst coach ik op het vlak van strategie en communicatie.

Mijn naam? Claudia Hooiveld, getrouwd en moeder van 2 fantastische volwassen kinderen. In mijn vrije tijd mag ik heel graag wandelen in de natuur omdat dit mij rust en inzicht geeft. Met mijn pragmatische, coachende no-nonsens houding vind ik het enorm leuk om (on)gevraagd advies te geven en iedereen om mij heen te stimuleren zijn ambitie te bereiken.

Contact gegevens

Phone

06 - 12 13 28 94

Adres

8302JW Emmeloord