Doornebosch Advies

Vogelslag 71, 7423 CB Deventer
Plan je route

Sinds 2020 ben ik zelfstandig adviseur biologische regelgeving. Ik wil graag een vertaalslag maken tussen regelgeving en praktijk. Ik heb bij Skal gewerkt en weet dus goed hoe de regelgeving in de praktijk wordt toegepast en gecontroleerd.

Helaas zijn regelgeving teksten vaak moeilijk te begrijpen en verdeeld over veel verschillende documenten, zowel Europees als nationaal. Door deze informatie te bundelen en te vertalen naar de praktijk wil ik bedrijven helpen om beter voorbereid te starten met biologisch. 

Ik bied regelmatig webinars aan over de biologische regelgeving, deze presentaties kunnen natuurlijk ook op locatie gegeven worden. Specifiek voor de nieuwe eisen vanuit EU-verordening 2018/848 zijn er online workshops voor het inrichten van de administratie van een biologisch bedrijf en het opstellen van een bedrijfsbeschrijving en risicobeheersplan. Het is ook mogelijk om een bedrijfsbezoek in te plannen, bijvoorbeeld als voorbereiding op de Skal inspectie. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.