Reesink Agri

Woudhuizermark 79, 7325 AC Apeldoorn
Plan je route

Reesink Agri, importeur van KUHN, RAUCH, KNOCHE, en EINBOCK is gevestigd in Apeldoorn. Wij laten de nieuwste wiedeg van leverancier Einbock vandaag zien.

Het gaat om :

Met de wiedeg EINBOCK AEROSTAR-FUSION kan gewerkt worden in rijculturen zoals mais, uien, zonnebloemen,granen, veldbonen en suikerbieten maar ook in gewassen op bedden of ruggen (bijv. aardappelen) zelfs in speciale gewassen (bijv. groenten en kruiden) kan efficiënt en effectief gewerkt worden. De agressitiviteitsinstelling van de wiedeg is hydrualisch en kan worden ingesteld tussen erg gevoelig (bij blindeggen) of erg aggresief (bij korstenbreken). De tanddruk bij de AEROSTAR-FUSION is maximaal instelbaar tot 6 kg per wiedegtand. De weideg behoort tot de absolute top als het gaat om gebruiksgemak, afstelling, bevestiging van de tanden en machine ontwerp.

De AEROSTAR-FUSION is een van de 9 verschillende typen wiedeggen van Einböck. Naast de klassieke wiedeggen AEROSTAR-CLASSIC, AEROSTAR-EXACT en de roterende wiedeg AEROSTAR-ROTATION is het de vierde wiedeg voor akkerbouwgewassen.

Voordelen:

ZEER SOEPELE WERKING VAN DE MACHINE Ook bij hogere werksnelheden of bij werkzaamheden op oneffen ondergrond (bijv. bij gewassen op bedden of ruggen) zorgt de frameconstructie ervoor dat de machine extreem soepel loopt.Op deze manier schommelt de AEROSTAR-FUSION niet, wat op zijn beurt de levensduur an de machine aanzienlijk verlengt. HYDRAULISCHE KOPAKKERSTAND Op de kopakker kunnen de buitenste zijden eenvoudig gedeeltelijk worden opgeklapt. Dit zorgt voor comfortabel en vooral veilig keren op de kopakker. STEUNWIELEN MET TREKKERBAND PROFIEL Alle steunwielen zijn voorzien van een trekkerband profielmet nokken, wat zorgt voor een betere grondafvoer van de band. De band drukt de grond gelijkmatig aan waardoor de naloopeg de volledige grond bewerkt achter het steunwiel. Bij grotere werkbreedtes worden de wielen op de buitenzijde van de machine tijdens het inklappen naar binnengezwenkt, dus afstappen is niet nodig.

De AEROSTAR-FUSION kenmerkt zich door zijn eenvoudige bediening, bedrijfszekerheid onder verschillende omstandigheden en vele individuele technische oplossingen! Leverbaar: seizoen 2023