Bio-ondernemerscoach denkt met je mee

Als agrarisch ondernemer komt er veel op je af. Heb jij vragen over je de toekomst van je bedrijf in Noord-Holland? Dan is het prettig om een onafhankelijke coach te hebben die naast je komt staan en met je meedenkt. Om met je te sparren over jouw mogelijkheden, ideeën en kansen. De ondernemerscoaches kennen de agrarische sector, zijn deskundig op het gebied van duurzaamheid en werken onafhankelijk en vertrouwelijk.

Ga in gesprek met de bio-ondernemerscoach

Je bespreekt met de coach jouw vragen. Hij of zij heeft ruime kennis van de agrarische sector en van verduurzaming. De coach helpt je de juiste vragen te stellen en de antwoorden te vinden. En mocht je situatie daarom vragen, dan verwijzen de coaches je door. Bijvoorbeeld naar subsidieregelingen of omschakelfinanciering. Maak hier kennis met de coaches

Het aanbod

Je krijgt maximaal 36 uren onafhankelijke hulp en specialistisch advies. Zonder eigen bijdrage. Waar nodig zal de coach je ook doorverwijzen naar andere relevante subsidieregelingen. Het aanbod geldt alleen voor agrarische ondernemers uit de provincie Noord-Holland.

Hoe werkt het? 

Je meldt je met onderstaand formulier aan. Na je aanmelding neemt Bionext telefonisch contact met je op om je vragen en verwachtingen te bespreken. Op basis van dit gesprek brengen we je in contact met een geselecteerde coach voor een afspraak bij jou op het bedrijf, voor een goed gesprek aan de keukentafel.

Stel hier je vraag en meld je aan voor een gratis coachtraject

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

De Bio-Ondernemerscoach is mede mogelijk gemaakt door:

BioNext