Delen, samenwerken verbinden

Het op één centrale plek inzichtelijk maken van leeraanbod voor de sector. Elkaar versterken, aanvullen en samen nieuw aanbod ontwikkelen waarmee we de kwaliteit in de biologische sector verder brengen. 

Met die gedachte hebben al veel organisaties zich verbonden aan de BioAcademy. Opgericht door het BioHuis, de BioWinkelvereniging en BioNederland, geloofden een aantal pionierende partners direct al vanaf het prille begin in het motto van de BioAcademy: Delen, samenwerken en verbinden. Founding partners en platinum partners maken het mogelijk dat de BioAcademy kon uitgroeien van een door de sector bedacht organisatie-idee naar de ontwikkeling van een organisatiemodel, de ontwikkeling van een digitaal platform, de verbinding van partners met het platform, het toegankelijk maken van leeraanbod op het platform en de ontwikkeling van nieuwe (online) leervormen en nieuw aanbod waar behoefte aan is bij kenniszoekers. Samen groeien we verder! BioAcademy is al haar partners zeer erkentelijk.

De BioAcademy heeft een bestuur en werkorganisatie

Mijlpalen

Sinds 2016 wordt er volop gebouwd aan de BioAcademy. Daar horen memorable mijlpalen bij:

Partners maken het verschil

Vanaf het prille begin geloven de BioAcademy partners in de gedachte van de BioAcademy: Delen, samenwerken, verbinden. Samen bieden zij een uniek en divers leeraanbod en werken ze aan vernieuwende leervormen en inhoud waar behoefte aan is. De BioAcademy is haar partners zeer erkentelijk. 

Onze partners en kennisaanbieders

Ook meedoen als bedrijf? Klik hier!

Deelnemen aan de BioAcademy?

Ben jij onze nieuwe partner

Vanaf het prille begin geloven de BioAcademy partners in de gedachte van de BioAcademy: Delen, samenwerken, verbinden. Samen bieden zij een uniek en divers leeraanbod en werken ze aan vernieuwende leervormen en inhoud waar behoefte aan is. De Bio Academy is haar partners zeer erkentelijk. Ook partner worden? Mail: geertje@bioacademy.nl