Agrifirm

Landgoedlaan 20, 7325 AW Apeldoorn
Plan je route

Als biologische ondernemer ga je uit van de natuurlijke principes, zoals een gezonde bodem en het natuurlijke gedrag van dieren. Het BioTeam van Agrifirm adviseert je daarbij en levert verschillende producten voor de biologische landbouw, zoals veevoer, zaaizaden, mest en compost, en andere benodigdheden.

Agrifirm biedt jou Kennis op het gebied van biologische veevoeding en biologische plantenteelt. De voordelen van samenwerking binnen een coöperatie: Samen bereiken we meer! Perfect aansluitende producten voor de biologische sector. Hulp bij omschakeling naar biologische landbouw. De specialisten Biologisch van Agrifirm werken onder andere in de sectoren: melkvee, geiten, varkens, pluimvee, schapen, akkerbouw en vollegrondsgroententeelt.

Dichtbij en betrokken

Onze specialisten van het Bioteam werken regionaal, staan dichtbij de biologisch ondernemer en zijn lokaal betrokken vanuit de coöperatie. Doordat Agrifirm zowel klanten heeft binnen de veehouderij als de plantenteelt, kunnen de specialisten ook faciliteren bij onderlinge kringlopen binnen de biologische landbouw. Naast de biologisch specialisten zijn er ook andere specialisten die biologisch ondernemers begeleiden, zoals specialisten voor bodem, dier, gewas en ondernemerschap.