Green Organics’ team van experts brengt telers en klanten bij elkaar. We leggen contact, spreken goede prijzen af en zorgen dat alles op tijd wordt gezaaid, geoogst, bezorgd en verwerkt. Simpel gezegd: we zorgen voor de complete keten, van grond tot mond.

Green Organics werkt alleen met biologische groenten, aardappelen en fruit. Jaarlijks zijn we verantwoordelijk voor het telen, verwerken en verkopen van 50 miljoen kilo. We helpen boeren verbouwen waar vraag naar is, zodat alle oogst wordt verkocht en gegeten. Dat doen we, omdat we goed voor de aarde willen zorgen en mensen met gezond eten willen voeden. En omdat de boer en de afnemer eerlijke prijzen verdienen. Met een groeiende wereldbevolking zal de vraag naar gezonde voeding blijven stijgen.
 

Om ervoor te zorgen dat er genoeg eten is voor iedereen, moeten we meer plantaardige eiwitbronnen opnemen in ons voedingspatroon. Green Organics is één van de koplopers in de eiwittransitie. Wij telen en verkopen o.a. soja. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. We helpen telers met hun teeltplanning, komen op het juiste moment oogsten en beoordelen het resultaat voor de afnemers. Deze werkwijze is gebaseerd op samenwerking, vertrouwen en transparantie. Boeren weten voor wie ze telen en afnemers weten hoe hun gewas wordt verbouwd. Open en eerlijk, dat is ons ideaal. Samen kunnen we groeien en bloeien. Green Organics. Together we care.