Basis Productkennis voor de Biospeciaalzaken

Printen nog geen beoordelingen

Als je in de biospeciaalzaak gaat werken komt er veel informatie op je af. Je wordt ambassadeur van biologische producten, maar wat betekent biologisch eigenlijk? En hoe vertaal je dat naar alle producten in de winkel? Daarnaast kom je in de biospeciaalzaak veel producten tegen die waarschijnlijk nieuw voor je zijn, denk aan yomio, haloumi en oerkefir. Je wil klanten goed adviseren, maar hoe doe je dat? 

Deze e-learning is in samenwerking met de BioWinkelvereniging speciaal ontwikkeld voor de medewerker van de Biospeciaalzaak. 

Leerdoelen: In deze online leermodule leer je basiskennis over de productgroepen Aardappelen, Groenten en Fruit (AGF), Brood, Zuivel, Kaas, Eieren, Vlees en Vis. Na afloop van de module kun je:

Deze online leermodule duurt 6 weken. Iedere week verdiep je je in 1 productcategorie. Je start met de theorie, leert kennis in de praktijk toe te passen door middel van een praktijkopdracht en sluit af met een toets. Het volgen van de theorie duurt zo'n 15 minuten per week. 

Smaakt naar meer? Later dit jaar volgen er nog meer online modules om jouw productkennis in de winkel te vergroten. Blijf op de hoogte en meld je hier aan om nieuw leeraanbod per mail wilt ontvangen? 

Suggesties of ideeen voor meer online leermodules? We horen graag van je wat je ervan vindt en wat jij graag nog meer zou willen leren. Leuk als je een berichtje stuurt. Daar zijn we blij mee!

Na het succesvol voltooien van deze module, ontvang je een certificaat. Kies voor deelnemen en vul vervolgens je gegevens volledig in zodat de factuur als bij het succesvol voltooien, het certificaat de juiste gegevens staan. Na deelname en betaling ontvang je direct een link om aan de slag te gaan met de online leermodule.  Veel leer plezier en succes!

Basis Productkennis voor de Biospeciaalzaken

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: