Boergondisch festival: Diner Biovelddag

€ 29,50 nog geen beoordelingen
Printen

Eet jij gezellig in Boergondische festival sfeer mee? Als afsluiter van de Biovelddag nodigen we je graag uit voor een diner in het veld. Geniet van smaakvolle gerechten, bereidt met verse ingrediënten zoals robuuste aardappelrassen, rechtstreeks van het land.

Boek je ticket, neem plaats aan tafel en praat onder genot van live bluegrass muziek gezellig na over de dag. De catering wordt dit jaar verzorgd door Flevour, in samenwerking met Gerhard Flantua. Hun uitgangspunt? Smaakvol eten. Zij zijn van mening dat een maaltijd altijd lekker moet smaken en geloven dat de essentie van goede smaak begint met het gebruik van kwalitatief goede en lokale ingrediënten. Van boer tot bord, verser dan vers. Daar houden we van! Ze bereiden met de BioVelddag verschillende gerechten. Het eten wordt direct vanaf het vuur van de veldkeuken uitgeserveerd, op het Veldplein, het erf van de BioVelddag.

Wanneer jij aanschuift, kun je langs de kuubskisten lopen en zelf je maaltijd samenstellen. Verwacht een tafel vol lekkers waarop verschillende gerechten staan. Denk aan kleine hapjes en brood met dips om mee te beginnen. Een smaakvol hoofdgerechten met robuuste aardappelrassen rechtstreek van het land. En een heerlijk zoet dessert als afsluiter.

Of je nu een liefhebber bent van vlees of liever kiest voor een vegetarische optie, er is voor ieder wat wils. Om de boergondische festival sfeer compleet te maken is er livemuziek van bluegrass band Ain’t No Mountain Boys. De Ain’t No Mountain Boys zijn de (onofficiële) biologische bluegrass band van Nederland en ze spelen een unieke mix van klassieke bluegrass, stevige bluegrass en moderne akoestische muziek. Naast dat ze hun instrumenten de hemel in spelen, is elk lid een begenadigd zanger en komen 3- of 4-stemmige harmonieën prominent naar voren in hun muziek.

Schuif jij ook gezellig aan?

Koop je ticket door hieronder aan te melden, het aantal deelnemers/diners op te geven, en te betalen. Er kunnen meerdere diners in één keer bestelt worden. Bestel je diner vóór 27 juni  dan ben je zeker van een plek aan tafel. De kosten zijn €29,50 per persoon excl. dranken. Drankjes kunnen los aan de bar besteld worden.

Aanschuiven voor het diner kan vanaf 17:00 uur.  Zijn er specifieke dieetwensen waar rekening mee gehouden moet worden? Laat het Eva weten door een mail te sturen naar eva@flevour.nl.

Deelname is pas definitief na betaling. Na betaling ontvang je een factuur en bevestiging via mail. Deelname is op bedrijf en/of persoonlijke naam die tevens op de factuur wordt vermeld. Per bedrijf/ persoon zijn er meerdere diners in één keer tegelijk te bestellen. 

LET OP!  VUL IN HET LEGE VELD IN HET FORMULIER HET AANTAL DEELNEMERS AAN DE MAALTIJD IN. DAN TELT DE PRIJS AUTOMATISCH OP. 

Boergondisch festival: Diner Biovelddag

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: