De hemel in ons

Printen nog geen beoordelingen

In onze ziel werken de 7 planetenkwaliteiten en deze uitten zich vooral in onze relatie met elkaar en de wereld. Wat is de kwaliteit van je partner en waarom bots je steeds tegen diezelfde houding aan? Wat roep je zelf op?

Hoe Saturnaal is je buurman? Heb je alleen maar Mercuriale kinderen? Wanneer ben je Manig of zet je vooral Jupiter in?
 
Wil je ontdekken welke kwaliteiten er in jou schuilen en zo je medemens beter leren herkennen en waarderen? Door 6 oefeningen waarmee we de planetentypen karakteriseren bouw je je eigen portfolio op waardoor je erachter komt welke types in jou meer vooropstaan en welke meer op de achtergrond spelen. Naast de typologie gaan we de wereld van de sterren en planeten verkennen en verlevendigen. Wat betekenen ze voor ons en de aarde? Deze driedaagse cursus geeft inzichten in oude vragen over de zon, de maan, planeten, ruimte en tijd.
 

Dit leer je

Hemeldynamica:

Planetentypologie:

 

De 6 karakteriseringen, planetentypologie-portfolio:

  1. Dynamiek
  2. Afdruk in onze oren en handen
  3. Tekentechniek
  4. Muziek
  5. Spraak en gesprek
  6. Drama
  7. Levenskunst

Docent

 Peter Evers, fulltime vrijeschoolleerkracht en intern begeleider op Rudolf Steiner Educare te Venlo. Hij geeft daarnaast les op Atelier voor ouders en opvoeders Venlo (Jaarfeesten, dynamische astronomie en planetentypologie) en op Instituut voor Biografiek Driebergen (Planetenkunde). Regelmatig geeft hij in het land bijscholing aan docenten bovenbouw (Sterrenkunde), Cursussen in Prenatale astrologie en is medeoprichter van stichting Sampsa ter bevordering van de Antroposofie en oprichter van ‘Sterrenvrienden’ en blog: Mensenster. Hij woont met zijn vrouw in Venlo. Zijn enige zoon is reeds uitwonend.
 

Praktische informatie

Kosten: €450,00
Data: 15 oktober, 26 november en 10 december 2022
Tijden: 10:00 uur – 16:00 uur
Locatie:Kraaybeekerhof

De hemel in ons

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: