Persoonlijke levenskracht

Printen nog geen beoordelingen

Wat is immuniteit en levenskracht volgens de traditionele chinese geneeskunde? Waar staat Qi voor? In de traditionele chinese geneeskunde is er een duidelijk systeem die de werkelijkheid beschrijft aan de hand van de directe en intuïtieve ervaring van fenomenen in en om ons heen.

Leef jij je eigen natuur? Persoonlijke levenskracht; het is eigenlijk heel logisch.
Qi is wat de traditionele Chinese cultuur verstaat onder levenskracht; een vitale kracht achter de zichtbare en onzichtbare wereld om ons heen. Qi zorgt onder andere voor groei, transformatie en ontwikkeling. Qi wordt beschreven als een centraal principe die bepaalt wie wij zijn, worden en wie we waren.

Tijdens deze themadag, onder leiding van Frederike Otger, maak je kennis met Qi. Naast inhoud en kennis wordt er ook praktisch gewerkt, om zelf de Qi- stroom te ervaren in je lichaam. "Graag neem ik jullie mee in de wondere wereld van Qi en van daaruit mee op reis naar een andere kijk op ziekte en gezondheid."

Voor wie?

Iedereen die nieuwsgierig is naar zijn of haar persoonlijke levenskracht. Zich hier zowel inhoudelijk als praktisch in wil verdiepen. Ook voor degenen die al eerder dezelfde studiedag gevolgd hebben zijn welkom. Naast het ophalen van de theorie zijn er ook weer andere oefeningen die we doen met elkaar.

Docent

"Mijn naam is Frederike Otger. Ik ben werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut en hou mijn praktijk in Den Haag. Graag neem ik jullie deze themadag mee en gaan we samen op zoek naar de wondere wereld van Qi.

Als natuurgeneeskundig therapeut -in de traditionele Chinese en Europese geneeskunde- heb ik in de loop der jaren ervaring opgedaan in het begeleiden en werken met mensen die vastgelopen zijn in hun ontwikkeling. Mijn persoonlijke zienswijze als het gaat over thema’s als zelfregulatie, zelfsturing, leefstijlgeneeskunde en bewustzijnsontwikkeling (vanuit natuurgeneeskundige perspectieven) komen tijdens deze themadag aan bod."

www.frederikeotger.com

Praktische informatie

Kosten: € 149,-
Datum: 15 oktober
Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Persoonlijke levenskracht

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: