Homburg Holland: Schoffelen met ultieme precisie

nog geen beoordelingen
Printen

Homburg Holland: Precies wat nodig is

In de afgelopen eeuw is de landbouw veranderd van kleinschalig ambachtelijke landbouw naar grootschalige industriële landbouw. Deze veranderingen hebben voor de manier van bedrijfsvoering in de akker- en tuinbouw veel gevolgen. Schaalvergroting en tegelijkertijd de afname van het aantal arbeidskrachten, intensivering, specialisatie, mechanisatie, rationalisatie met middelen zoals precisielandbouwtechnieken en globalisatie (de wereld is onze markt) zijn thema’s waardoor Homburg Holland zo efficiënt mogelijk met onze kostbare bodem moet en wil omgaan.

Homburg Holland is sinds de jaren ’50 importeur van Hardi veldspuiten en sinds 2012 van Väderstad grondbewerkings- en zaaimachines in Nederland en België. Tevens is Homburg importeur van Ag Leader precision farming technologie, Garford schoffeltechniek en Bogballe strooiers. Sinds 1970 ontwerpt, produceert en exporteert Homburg, drie typen Draincleaners in eigen beheer. De Drainagereinigers van Homburg zorgen wereldwijd voor een optimaal werkend drainagesysteem. Homburg Belgium is de firmanaam waaronder in België alle activiteiten plaatsvinden.

Mechanische onkruidbestrijding met de Garford schoffelmachines kunnen zowel tussen de rij als ín de rij toegepast worden. Sla -en koolsoorten, uien, bonen, bieten en andere gewassen kunnen worden geschoffeld tot 8-10 mm aan de plant. De Robocrop Interrow Weeder is een precisieschoffel die door het camerasysteem, exact tussen de rijen in schoffelt. De hoge resolutie camera herkent de plant of de rij en analyseert de beelden zeer nauwkeurig voor de hoogste precisie. Homburg verkoopt de Garford schoffels en SideShift (universeel inzetbaar in combinatie met andere schoffelbalken) in Nederland en België.

Homburg Holland: Schoffelen met ultieme precisie

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: