Themadag Microbioom Warmonderhof

Printen nog geen beoordelingen

Vrijdag 10 november Wat is het verband tussen jouw gezondheid en de kwaliteit van de bodem, de gewassen die erop groeien en de dieren die erop grazen? Volg de themadag Microbioom en leg het verband tussen je buitenwereld en binnenwereld! Voor professionals uit landbouw, verwerking, voeding en gezondheid, voor studenten, voor consumenten en voor geïnteresseerden uit de horeca, coaching en leefstijlbegeleiding, voor studenten.

Over de training Als medisch integratief fysioloog kijkt Peter Voshol altijd naar gezondheid in de context van ons geheel. Alle bacteriën, virussen en gisten in ons lichaam samen worden ook wel ons microbioom genoemd. Een evenwichtig microbioom is van groot belang voor onze gezondheid. In deze themadag wil Peter Voshol jou een breder inzicht verschaffen in wat microbioom inhoudt, waardoor ons microbioom wordt beïnvloed en welke invloed het microbioom zelf heeft op onze gezondheid en op essentiële processen in ons lichaam. Voshol belicht de bijzondere samenhang tussen bodem, gewassen, dieren, voedsel, voeding en onze gezondheid. Is het microbioom de verbindende factor tussen de bodem en onze buik? Wat betekent dat voor onze leefstijl, voor de landbouw, de verkoop en de bewerking van ons voedsel?

Praktisch Inloop een halfuur voor aanvang Tijden: 9.30 – 17.00 uur (inclusief lunch) Locatie: Warmonderhof, Wisentweg 12, Dronten Minimum aantal deelnemers: 25 Cursusleider/inhoudelijke vragen: Peter Voshol Email: p.j.voshol@gmail.com, Telefoon: 06-20489080. Kosten: €245,00 (vrijgesteld van BTW) Trainers: Dr. Peter Voshol (Medisch Integratief Fysioloog), Barbera Eijgel (Leefstijlexpert) / Karin Pijper (arts): Leefstijl Microbioom Centrum Nederland

Themadag Microbioom Warmonderhof

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: