Themadag Stikstof en Koolstof Warmonderhof

Printen nog geen beoordelingen

Vrijdag 24 november Wat betekent het dat we in de landbouw zoveel stikstof geven? Wat zijn gevolgen van de grote hoeveelheid ‘Non Proteïn Nitrogen’ (stikstof in andere vormen dan eiwit) in onze voeding? Wat doet dat met ons lichaam en onze geest en met onze maatschappij als geheel? Voor iedereen die interesse heeft in kringlopen op het boerenbedrijf en die kringlopen wil optimaliseren.

Over de themadag Deze themadag Stikstof en Koolstof vormt een tweeluik met de themadag Mineralen. Samen zijn ze een uitgebreide versie van de Verdiepingsdag BD, die ook wordt aangeboden dit seizoen. Er is daardoor tijd om dieper op de materie in te gaan en er is meer ruimte voor interactie. De themadag is, zoals gezegd, voor iedereen die interesse heeft in kringlopen op het bedrijf en die wil optimaliseren. Daarnaast is interesse voor de niet-materiele kwaliteit van stikstof en koolstof nodig. De dag is een hernieuwde kennismaking met deze elementen, die het zuiver stoffelijke overstijgt.

Praktisch Inloop: een halfuur voor aanvang Tijden: 09:30 – 17:00 Locatie: Warmonderhof, Wisentweg 12 Dronten Minimaal 15 deelnemers Kosten cursus: €.195,00 (vrijgesteld van BTW) Inhoudelijke vragen: Leen Janmaat, leenjanmaat57@gmail.com

Themadag Stikstof en Koolstof Warmonderhof

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: