Themadag Werken met Aandacht

Printen nog geen beoordelingen

Wat doet werken met aandacht voor de kwaliteit van je agrarische werk? Deze themadag is gericht op mensen die in de landbouw werken. Ontdek hoe je je eigen aandacht in het werk kunt waarnemen en kunt sturen. 

Aandacht kun je 'openen' en 'sluiten'. Je krijgt een checklijst met valkuilen en trainer Joke Blokland werkt met humorvolle oefeningen en uitwisseling; binnen en zo mogelijk buiten. Ze richt zich specifiek op de doelgroep boeren en medewerkers die praktisch werken op een agrarisch bedrijf.

Vervolg op de themadag 

Via deze themadag kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met 'Werken met aandacht.' Besluit je vooraf, op of na de themadag dat je hierover meer wilt leren? Je kunt dan de hele training Werken met aandacht volgen, dat is deze themadag plus twee trainingsdagen. Deze themadag en training wordt nieuw gegeven in 2023 en valt daarmee onder een gesubsidieerd traject van het Europeees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling, ze kunnen daardoor heel goedkoop worden aangeboden. Trainingen die al een keer in dit gesubsidieerde traject zijn aangeboden, worden een tweede keer tegen marktconforme prijzen aangeboden. 

Over de trainer

Joke Bloksma gaf jarenlang Werken met aandacht als vak aan studenten van Warmonderhof. Nu ze met pensioen is, blijft Joke Bloksma haar kennis doorgeven. 

Praktische informatie

Inloop een halfuur voor aanvang
Tijden: 10.00 – 16.30 uur (inclusief lunch)
Locatie: Warmonderhof, Wisentweg 12, Dronten
Trainer: Joke Bloksma
Inhoudelijke vragen: Joke Bloksma, j.bloksma@planet.nl , 0513-437401
Maximum aantal deelnemers: 40 (volgorde op datum van aanmelding)
(Vragen over) inschrijven? Bezoek: 'kosten en inschrijven' op de site van Warmonderhof
 

Themadag Werken met Aandacht

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: