Treffler-Man@Machine: Demo van Treffler-TKM combi zaaimachine

nog geen beoordelingen
Printen

Treffler-Man@Machine importeert en verkoopt wereldwijd Treffler machines en daarbij werken we samen met boeren om machines te promoten voor betere landbouw.

Ons doel is om slimme Treffler technologie voor iedereen beschikbaar te maken. In de mechanische onkruidbestrijding levert Treffler een breed assortiment precisie eggen en cultivatoren. Treffler-Man@Machine staat klaar voor u, voor alle boeren, groot en klein. Kom naar onze stand en laat u informeren over: Treffler-TGA Precisie Cultivator, snijdt 100% door op perfecte diepte Treffler-TS onkruideg, egt de beste, al 20 jaar en nu met vernieuwde 2024 uitvoering, met tine lifters en sectieschakeling.

Nieuw op deze BioVelddag:

De TSB, een Treffler eg gemaakt voor de boomteelt, extra hoog, extra lange tanden. Vorig jaar toonde Treffler de vooruitstrevende THP, met centrale instelling van schoffelbreedte. Dit jaar de THB, zelfs in het veld gedemonstreerd. De THB heeft een vernieuwend bodemvolgend principe in de elementen doorgevoerd. De veerdruk op de elementen is vanaf de trekker centraal instelbaar.

Komt het zien tijdens de velddemo.

Treffler-Man@Machine: Demo van Treffler-TKM combi zaaimachine

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: