Verdiepingsdag Biodynamische landbouw en voeding Warmonderhof

Printen nog geen beoordelingen

Vrijdag 15 december In de biodynamische landbouw staat de bodem centraal. Tijdens deze verdiepingsdag gaan we op zoek naar de eigenschappen en kenmerken van de meest relevante stoffen in de bodem. Hoe beïnvloeden die de bodemvruchtbaarheid? Voor practici die verder willen in het biodynamisch telen. Leer hoe je deze kennis in de praktijk kunt toepassen bij het vergroten van je bodemvruchtbaarheid op je bedrijf.

Over de verdiepingsdag Deze verdiepingsdag is een korte versie waarvan je het geleerde snel in de praktijk kunt toepassen. Wil je iets meer verdieping? Volg dan de Themadag Mineralen en de Themadag Stikstof en Koolstof die dit seizoen ook worden aangeboden. Samen zijn die twee themadagen een uitgebreide versie van de Verdiepingsdag Biodynamische landbouw.

Praktisch Praktische informatie Inloop: een halfuur voor aanvang Tijden: 09:30 – 17:00 Locatie: Warmonderhof, Wisentweg 12 Dronten Minimaal 25 deelnemers Kosten cursus: €195,00 (vrijgesteld van BTW) Inhoudelijke vragen: Leen Janmaat leenjanmaat57@gmail.com

Verdiepingsdag Biodynamische landbouw en voeding Warmonderhof

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: