Vlaming groep met de Concept Perugini SFB300

nog geen beoordelingen
Printen

Vlaming Groep is een mechanisatie bedrijf & importeur gevestigd midden in West Friesland met 45 medewerkers vanuit één locatie in Zwaagdijk-oost.

Wij zijn dealer, importeur en fabrikant van diverse landbouwmachines. Importeur van: Soucy Track, Concept Perugini, Ferbo & Irrimec haspels, Cogem motorpompen, Dondi greppelfrezen, CM hefmasten en diverse beregening onderdelen.

Fabrikant van: Vlaming Dubbelnet Rooimachine, Vlaming Dubbelnet Plantmachine, Vlaming MPC aardappelselectiewagen en diverse beregening onderdelen.

Op de BioVelddag presenteren wij de Concept Perugini SFB300 BioMulch. Deze machine is ontwikkeld door de vraag uit Duitsland. De SFB300 heeft als grote voordeel, dat de rotor overtop draait. Dit zorgt ervoor dat het groen bovenin blijft en dat je minder hergroei hebt met onkruid of gras/klaver. De machine is uitgevoerd met extra brede en dikke messen, zodat er overlap ontstaat bij de flens én bij het volgende mes. De bak is opgevuld met halve messen aan de buitenzijde, zodat er 305 cm werkbreedte behaald kan worden. Verder is de machine voorzien van een hydraulische klep, dubbele bok (voor&achter te monteren), set loopwielen met diepte verstelling.

Vlaming groep met de Concept Perugini SFB300

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: