Presentatie van dé marktanalist voor biologisch 5 juli a.s.

Dit jaar start de BioVelddag met een presentatie van Hans Christoph Behr, dé marktanalist als het gaat om de Duitse Biomarkten! Hij geeft zijn visie op de markt en deelt marktperspectieven voor de toekomst. In een interview voorafgaand gaf hij aan een stabiele groei te zien als Nederlandse exporteurs meer de regionale kaart spelen. Marktanalist Dr. Hans-Christoph Behr werkt bij het Duitse Agrarmarkt Informations Gesellschaft oftewel AMI en heeft al meer dan 30 jaar ervaring. AMI verzamelt en analyseert relevante feiten, informatie en nieuws over de landbouw- en voedingsindustrie, mede op basis van de eigen dataverzameling. De dagelijks geactualiseerde marktinformatie en de consumentenonderzoeken worden gebruikt door ondernemers en overheden. Niet alleen in de biologische sector maar ook in de reguliere sector.

Er wordt veel gepubliceerd over de dalende biologische markt maar is dat echt zo? Volgens Hans-Christoph Behr valt de daling wel mee maar hij ziet wel een verschuiving in de markt naar enerzijds discount supermarkten en anderzijds speciaalzaken die kiezen voor regionaal. Zijn beredenering onderbouwt hij volgende week met achtergrond cijfers en consumentengedrag onderzoeken. Maar voor Hans-Christoph Behr is het een feit dat er voor biologische goede marktkansen zijn.

Wil je deze lezing bijwonen? Dat kan! Op de ochtend van de BioVelddag (5 juli) nodigt Agrifirm  je zelfs uit!  Hans-Christoph Behr is een van de drie sprekers die hun visie geven op biologisch. Wil  je een lekkere lunch, voor voldoende energie om de rest van de BioVelddag te bezoeken? Meer informatie en aanmelden op de site van Agrifirm. Hier kun je je ook aanmelden voor de andere twee lezingen die Agrifirm organiseert in de schuur op de velddag-locatie: 

Ook gratis maar zonder aanmelden is het middagprogramma van de Biovelddag te bezoeken. Benieuwd wat jer er allemaal kunt zien en vast kennismaken met innovaties die je kunt bekijken? Kijk op www.biovelddag.nl