Van 16 t/m 19 januari is de Biokennisweek! Koop je ticket en bekijk het kennisprogramma

De Biokennisweek is het online en live event voor ondernemers die hun bedrijf verder willen brengen met biokennis en inspiratie. Bionext brengt alle schakels van de biologische sector bij elkaar voor een interactief programma. Thema's die aan bod komen zijn marktgroei, omschakelen, innovatie & kwaliteitsontwikkeling van biologisch en nieuwe biologische wetgeving.

De eerste twee dagen zijn gericht op online kennis delen tijdens een inspirerend webinarprogramma en deze worden geopend met de Boerentroonrede 2023! De twee dagen erna komt de biologisch sector én geïnteresseerden in duurzamer ondernemen samen op de Biobeurs in de Brabanthallen in Den Bosch.

 

Er zijn ruim 200 bedrijven aanwezig als exposant op de Biobeurs, je kunt deelnemen aan live-kennissessies op 18 en 19 januari, er is een groot Italiaans paviljoen en naast thematours en ‘Boer zoekt Boer live Tinder’ is er natuurlijk ook veel te proeven en te netwerken. Ook is er ruimte voor nieuwe initiatieven zoals het Bio aanschuifdiner. Dit omdat samen eten verbindt en netwerken het allerbeste werkt met een gevulde maag! En wie wordt dit jaar winnaar van de Ekoland Innovatieprijs en de Bio-productverkiezing?

 

De Biobeurs wordt op woensdag 18 januari officieel geopend door Piet Adema als Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Daar zal hij een toelichting geven op het 'actieplan Biologisch'. Met dit actieplan geeft het ministerie vol gas om biologisch echt te laten groeien. Op de Biobeurs gaan we van Actieplan naar Actie!

 

Koop je ticket en bekijk het programma 

Koop snel hier je ticket, die je toegang geeft voor alle vier de dagen. Wil je je vast verdiepen in alle webinars en live-kennissessies op deze vier dagen? Bekijk dan het complete programma-overzicht

Leren over omschakelen in de Biokennisweek en via BioAcademy

Ben je specifiek geïnteresseerd in omschakelen naar biologisch? Bekijk dan welke webinars en kennissessies over omschakelen je niet mag missen. Uiteraard kun je je via het leeraanbod op BioAcademy verder verdiepen in omschakelen. Via het BioAcademy startpunt Omschakeling naar Biologisch zie je snel en gemakkelijk wat je kunt leren.