Biokennisweek 2024

Printen nog geen beoordelingen

De Biokennisweek is het online en live event voor ondernemers die hun bedrijf verder willen brengen met biokennis en inspiratie. Van 15 t/m 18 januari 2024 kunnen alle schakels in de biosector én alle geïnteresseerden volop leren tijdens een 4-daags interactief programma.

De eerste twee dagen zijn gericht op online kennis delen tijdens een inspirerend webinarprogramma. De twee dagen erna komt de hele biologische sector én geïnteresseerden in duurzamer ondernemen samen op de Biobeurs in de Brabanthallen in Den Bosch.

 

Het programma is nu definitief: Meer dan 100 webinars en live-kennissessies in 4 dagen tijd! Het programma zit weer bomvol kennis en inspiratie over actuele thema’s zoals marktontwikkeling, innovatie & kwaliteitsontwikkeling van biologisch en omschakelen. Tijdens de Biokennisweek 2024 kijken we onszelf als biologische sector serieus in de spiegel: met welke next steps versterken we onze marktpositie? En welke next steps zetten politiek & de markt met het Actieplan van 15% bio areaal in gedachten? 

 

Koop nu je tickets

Regel dat je erbij bent op dit biologische ontmoetingspunt, ontmoet innovatieve ondernemers en dompel je 4 dagen onder in biologisch, kennisdelen, inspireren en ontmoeten. Graag zien we je op alle vier de dagen maar het is ook mogelijk een ticket te kopen voor een deel van het programma: 

Beleef de volledige Biokennisweek met een combi-ticket: deze geeft je toegang tot alle webinars (15 en 16 januari incl. terugkijkoptie) én een bezoek aan de Biobeurs (17 en 18 januari) in de Brabanthallen.

Om kennis op te doen bestel je een webinarticket: je krijgt toegang tot alle webinars op 15 en 16 januari. Uiteraard kan je het ook op een ander tijdstip terugkijken. Stream jouw kennis tot je.
 
Ontmoet de hele biologische sector tijdens de Biobeurs op 17 en 18 januari in de Brabanthallen. Je krijgt met dit ticket toegang tot de beurs. Live sessies worden niet opgenomen. Je kan de Biobeursticket verrijken met jouw toegang tot het Bio-Aanschuifdiner voor een ultiem netwerkevenement.
 
  • Gratis toegang voor studenten!  

Ben jij als student professioneel met food bezig? Volg je bijvoorbeeld een koksopleiding, of een agrarische opleiding? Studenten kunnen gratis naar de Biokennisweek. Bestel een ticket en klik aan dat je een student bent. Een studententicket is alleen geldig op vertoon van een geldige studentenkaart. Zo kun je gratis deelnemen aan hét netwerkevent voor de biologische landbouw in Nederland! Doe nieuwe kennis en contacten op, leer alles over de laatste ontwikkelingen in de biologische markt en volg je neus naar de smakelijkste standhouders. BioAcademy partners Green OrganicsNaNa Bio en Udea hebben de studenten tickets gesponsord. Er is een beperkt aantal studententickets beschikbaar, wees er dus snel bij! 

 

Regel je ticket naar keuze via de site van de Biokennisweek 

 

Interessante webinars/live sessies: 

Graag brengen we een aantal interessante webinars/live sessies onder je aandacht waar BioAcademy partners bij betrokken zijn: 

 

Maandag 15 januari, Online: 

 

Biokennisweek 2024

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: