Biologisch risicobeheersplan voor landbouwvoorlichters en -adviseurs

Printen 6 beoordelingen

Een biologisch risicobeheersplan is een wettelijke verplichting. In 2024 moet elk biologisch bedrijf een volledig en functionerend risicobeheersplan hebben. Betere kennis bij de adviseur helpt om de boer te ondersteunen met het opstellen en implementeren van zo’n plan.

Inhoud van de workshops

Met deze workshop neemt Skal landbouwadviseurs mee in dit onderwerp. Na een introductie door Skal gaan de deelnemers zelf aan de slag met het opstellen en implementeren van een risicobeheersplan met aandacht voor plantaardige en dierlijke sectoren.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor voorlichters en adviseurs van agrarische bedrijven die biologisch produceren. Om inhoudelijk zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij wat er bij de adviseur en zijn cliënten leeft, nodigen wij belangstellenden uit om vooraf casussen en vragen toe te sturen via info@bioacademy.nl De ochtend sluiten we af met een netwerklunch. Aansluitend kunt u ’s middags een bezoek brengen aan de BioVelddag.  

>> Bekijk hier de reviews van vorig jaar

Praktische informatie

Wij waarderen het enorm als u via Ideal betaald, dat scheelt een hoop administratie voor ons. Dat kan direct bij het aanmelden. 

 

De inhoud en beperkte kostprijs van deze workshop worden mogelijk gemaakt door Skal, Biohuis en BioAcademy.

Biologisch risicobeheersplan voor landbouwvoorlichters en -adviseurs

Printen 6 beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: