Just Rootz Agrarisch Coach

Printen nog geen beoordelingen

Agrarisch Coach bij (bedrijfsmatige) verander- en ontwikkeltrajecten: Je voelt de noodzaak om te veranderen, maar je weet niet hoe.

Ik help je graag

Als JustRootz, help ik jou vanuit een coachende rol bij het vinden van antwoorden op vragen waar je op dit moment mee rondloopt. Antwoorden op vragen die belangrijk zijn voor jouw toekomst en die van je bedrijf.

Voor wie

JustRootz richt zich op iedere speler in de biologisch (dynamische) keten en op mensen die overwegen daar onderdeel van te worden, vanuit de visie dat de biologische markt een systeem is dat alleen kan werken als alle spelers open staan voor elkaar en samenwerken.

Energie, vitaliteit, communicatie, samenwerking en een heldere visie zijn van levensbelang om de wedstrijd te winnen. Coaching van iemand buiten het bedrijf met ‘vreemde ogen’ kan daar bij helpen. Met iemand die jouw taal spreekt!

Wat is coaching

Een coach begeleidt anderen bij hun ontwikkeling en groei. Dat kan zowel op het werk zijn, als privé. Kenmerk van coaching is, dat de coach niet gaat vertellen hoe de ander iets beter kan doen, niet adviseert en zelfs niet meedenkt over de vraag of het dilemma van de coachee. Sterker nog, een goede coach gaat ervan uit dat hij of zij helemaal geen antwoord zal hebben op de vraag die de coachee stelt. En ook geen oplossing weet voor het probleem. De coach is blanco.

Wat de coach wel weet, is dat alle antwoorden en oplossingen in de coachee zelf verborgen zitten. Op een onbewust niveau. En dat het de taak van de coach is, om dat wat onbewust is, bewust te maken, zodat de coachee uiteindelijk zicht krijgt op zijn eigen wijsheid.

En hoe doet de coach dat?

Door goed te luisteren naar het verhaal van de coachee en veel vragen stellen. Open vragen. Door een veilige ruimte te creëren, waarin alles wat gezien en gevoeld wil worden, een plek kan krijgen. Door alert te zijn, wanneer de coachee onbewust van een inzicht of gevoel wegloopt. Want alleen door eerlijk naar je eigen gedachten, gevoelens en emoties te kijken, door ze werkelijk te doorvoelen, is verandering mogelijk.

Van de coach vraagt dat een stevige, geaarde houding. Een neutrale blik, een scherp oog en een luisterend oor.

In mijn aanpak kies ik voor een open traject. De duur hiervan is afhankelijk van je vraag, het verloop van de gesprekken én de groei die je door wilt maken. Coachsessies doe ik zowel binnen als buiten. Coachen kan bij mij in de buurt of ik kom naar jou toe.

Meer info vind je op mijn website. Stuur me gerust een berichtje, dat kan ook via de aanmeldbutton hieronder. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Just Hamming

just@justrootz.nl

06 838 085 67

 

Just Rootz Agrarisch Coach

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: