Even voorstellen:

Mijn naam is Just Hamming en ik ben Transitiebegeleider voor akkerbouwers en akkerbouwmatige groentetelers en hun leidinggevende medewerkers. Mijn bedrijf heet JustRootz. JustRootz heeft als doel om de spelers uit de biologische sector als team met elkaar te laten winnen. Met een biologisch marktaandeel van minder dan 5% valt er een wereld te winnen!

Het is de sector die in teamverband deze wedstrijd gaat spelen.

Uit wie bestaat ‘de sector’? Het zijn alle schakels in de keten die verantwoordelijk zijn voor het succes van die sector. De aanvoerder in het veld is de consument, “de vraag”. De boeren, “het aanbod” en de schakels in de keten vormen het team daar om heen.

JustRootz geeft persoonlijke begeleiding en verbindt schakels in de keten met elkaar.

Persoonlijke begeleiding door JustRootz zorgt ervoor dat jij en je bedrijf beter gaat presteren, het geeft richting aan jouw dagelijkse manier van werken, zet aan tot daadkracht, versterkt het gevoel van autonomie, geeft zelfvertrouwen, onthult jouw identiteit en biedt zingeving voor jou als mens.

Groeps-begeleiding van schakels in de keten geeft inspiratie voor nieuwe ideeën en leidt tot verbinding tussen mensen waardoor energie kan gaan stromen.

JustRootz is een gediplomeerd coach met een rijk agrarisch verleden, iemand die de taal van de sector spreekt en zich kan inleven in de sector.

JustRootz helpt boeren en partijen in de sector vanuit een coachende rol om weer in hun eigen kracht te staan en met elkaar samen te werken als team om wedstrijden te winnen.

Voor het complete verhaal van JustRootz klik op: www.justdenkenvoelenwillen.com Of ga hier verder en klik op de foto hierbeneden voor het aanbod van JustRootz