Reesink Agri

nog geen beoordelingen
Printen

De Oostenrijkse fabrikant Einböck sloot zich bij Reesink Agri aan in de jaren '90. Het merk heeft in Nederland naam gemaakt met wiedeggen en timmert de laatste jaren enorm aan de weg met verschillende schoffelmachines. Wij tonen de volgende machines van Einböck

1.Einböck AEROSTAR FUSION 600 precisiewiedeg, werkbreedte 6 m :

De Einböck AEROSTAR-FUSION toont zijn voordelen vooral in de geveerde tanden die eenvoudig en uiterst nauwkeurig kunnen worden afgesteld voor gevoelig en gewasvriendelijk werk. De wiedeg kan worden ingezet in de teelt van bijvoorbeeld uien, aardappelen, groente en kruiden zowel in een vroeg groeistadium als in lichte grond. De individueel verstelbare steunwielen en het unieke, verstelbare frame zorgen ook voor extreme flexibiliteit.

2. Einböck ROWGUARD 500 met CHOPSTAR schoffelmachines

Een automatisch camera gestuurde side-shift stuurframe voor schoffelmachines welke bestaat uit een camera op de schoffelmachine, een tussenframe met side-shift en terminal in de cabine. De schoffelmachine wordt automatisch tussen de rijen gestuurd met een zeer hoge precisie. Hierdoor kan dicht langs de rijen gewerkt worden, zonder de planten te beschadigen bij rijsnelheid tot max.15 km/uur.Het ROW-GUARD besturingssysteem zorgt dat het frame nauwkeurig ten opzichte van de rijen verschoven wordt. Dit systeem kan gebruikt worden voor zeer uiteenlopende akkerbouwgewassen onafhankelijk van de rijafstand, het aantal rijen enz.

 

Reesink Agri

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: