Training Kansrijke Korte Keten Noord/Midden


€ 200,00 nog geen beoordelingen
Printen

Ben je boer, tuinder of ambachtelijk voedselverwerker? Wil je starten met verkoop van jouw boerderijproducten? Of heb je al een korte keten afzet en wil je verder professionaliseren? Wil meer klanten aantrekken? Hoe zet je slim online en offline marketing in om je concept succesvoller te maken? Hoe kunnen je medewerkers nog beter gaan verkopen? Doe dan mee met de training Kansrijke Korte Keten Noord/Midden. Zowel biologische als gangbare boeren en tuinders zijn van harte welkom!

Data, locaties en inhoud

Inhoud van de training: Waar sta ik nu, waar wil ik heen? Waar wil ik op focussen? Wat past bij mij en mijn locatie? Ken je eigen kwaliteiten en valkuilen. Onderzoek naar kansen voor groei. Wat mag ik? Over wetten en regels. Aanscherpen van je concept en verdienmodel. Marketing met de seizoenen. Van zaaien in de lente (werven van klanten) naar oogsten in de herfst (verkopen) en voorraden aan leggen in herfst en winter (door terugkerende, loyale klanten en ambassadeurs te krijgen). Online marketing: Wat kan sociale media je bieden? Verkooptips, motiveren van verkoopmedewerkers en een praktisch plan maken.

Docent

De Training Kansrijke Korte Keten Noord/Midden wordt gegeven door trainer Maria van Boxtel van Land & Co. Maria is naast gastdocent op de AERES MBO Dronten - Warmonderhof ook adviseur voor veel korte keten initiatieven. Ze schreef het handboek VAN ONS ERF, in 7 stappen je eigen boerderijproducten verkopen. Maria adviseert boeren op de boerenmarkt, zoals de boerenmarkt Utrecht, en verschillende boerderijwinkels over de opstart van verkoop. In de Training Kansrijke Korte Keten Noord/Midden deelt Maria slimme verkoopformules en tips voor het opstarten en vinden van je klanten. Gasttrainer Franca van Nunen van Green Passion neemt de deelnemers op de tweede trainingsdag mee in de marketing met de seizoenen. Van klanten werven (zaaien in de lente) naar verkopen aan je klanten (oogsten in de zomer), loyale klanten krijgen die terugkerend zijn (voorraad aanleggen in de herfst) en klanten het customer delight gevoel geven (ultieme gastvrijheid en klantgerichtheid in de winter).

Praktische informatie

De kosten bedragen € 200,-- plus 21% BTW per persoon voor vier bijeenkomsten. Dit is inclusief lunch, koffie en thee op de drie live trainingsdagen. Zowel biologsiche als gangbare boeren en tuinders zijn van harte welkom.

De training is een initiatief van Stichting Van Eigen Erf in samenwerking met Green Passion en Land & Co en wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van LVVN en de EU. Europees Fonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

Training Kansrijke Korte Keten Noord/Midden

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door:

Met: