Training Kansrijke Korte Keten - Zuid/Midden


€ 200,00 nog geen beoordelingen
Printen

Ben je boer, tuinder of ambachtelijk voedselverwerker? Wil je starten met directe verkoop? Of heb je al een korte keten afzet en wil je verder professionaliseren? Wil meer klanten aantrekken? Hoe zet je slim online en offline marketing in om je concept succesvoller te maken? Hoe kunnen je medewerkers nog beter gaan verkopen? Doe dan mee met de training Kansrijke Korte Keten Zuid/Midden. Zowel biologische als gangbare boeren en tuinders zijn van harte welkom!

Data, locaties en inhoud

Inhoud van de training: Waar sta ik nu, waar wil ik heen? Waar wil ik op focussen? Wat past bij mij en mijn locatie? Ken je eigen kwaliteiten en valkuilen. Onderzoek naar kansen voor groei. Wat mag ik? Over wetten en regels. Aanscherpen van je concept en verdienmodel. Marketing met de seizoenen. Van zaaien in de lente (werven van klanten) naar oogsten in de herfst (verkopen) en voorraden aan leggen in herfst en winter (door terugkerende, loyale klanten en ambassadeurs te krijgen). Online marketing: Wat kan sociale media je bieden? Verkooptips, motiveren van verkoopmedewerkers en een praktisch plan maken.

Docent

De training Kansrijke Korte Keten wordt gegeven door trainer Franca van Nunen van Green Passion. Franca is naast gastdocent op diverse opleidingen (MBO, HBO en Master) ook plattelandscoach en adviseur voor korte keten initiatieven. Ze doet dit in de breedte van het voedselsysteem van boer tot bord (van agrarisch ondernemer en voedselproducent tot horeca bedrijf). Ook geeft ze verkooptrainingen aan medewerkers van boerderijwinkels en heeft ze een praktische marketingaanpak voor boeren ontwikkeld onder de naam “marketing met de seizoenen”. Franca leert je over klanten vinden en binden en geeft praktische verkooptips. Ook maak je in de training Succesvolle korte keten afzet een persoonlijk actieplan om te groeien in je verkoop. Gasttrainer Maria van Boxtel praat je bij over wet- en regelgeving en wat er allemaal 'mag'.

Praktische informatie

De kosten bedragen € 200,-- plus 21% BTW per persoon voor vier bijeenkomsten. Dit is inclusief lunch, koffie en thee op de drie live trainingsdagen. Zowel biologische als gangbare boeren en tuinders zijn van harte welkom!

De training is een initiatief van Stichting Van Eigen Erf in samenwerking met Green Passion en Land & Co en wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van LVVN en de EU. Europees Fonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

Training Kansrijke Korte Keten - Zuid/Midden

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door:

Met: