Aan de slag met SBTi en CO₂
Help! Ik moet aan de slag met SBTi en CO₂ : wat betekent dit voor mijn bedrijf en waar begin ik?
Steeds meer bedrijven krijgen te maken met eisen rond CO₂-reductie en SBTi. Vanuit klanten, ketenpartners of wetgeving. Maar wat betekent dat eigenlijk concreet voor jouw organisatie? En hoe begin je?
In de training SBTi en CO₂ leer je waarom het belangrijk is om je CO₂-uitstoot in kaart te brengen, wat SBTi scope 1, 2 en 3 precies betekenen, en hoe je praktisch aan de slag kunt met meten én reduceren. We laten zien wat een SBTi-commitment inhoudt, en wat je moet regelen als je daar serieus mee aan de slag wilt.
We vertalen alle termen en vereisten naar jouw dagelijkse praktijk, in duidelijke taal en met voorbeelden uit de food- en non-foodsector. Als je bij ons de deur uitloopt haal je weer opgelucht adem en weet je waar te beginnen en zie je dat zo’n footprint niet alleen maar een last is, maar best leuk kan zijn en vooral ook iets kan opleveren.