Precon Consulting Group B.V.

Regulierenring 16, 3981 LB Bunnik
Plan je route

Trainings- en adviesbureau voor duurzaam kwaliteitsmanagement

Précon Consulting Group is al 30 jaar hét trainings- en adviesbureau voor duurzaam kwaliteitsmanagement. De voedingsmiddelenindustrie kent ons goed. Of het nu gaat om voedselveiligheid, HACCP, kwaliteitsmanagement, specificatiebeheer, etikettering of een certificering, Précon is een vertrouwde partner als het gaat om het realiseren van veilige en eerlijke producten. 

Het is ons doel om klanten zo te ondersteunen dat zij kunnen excelleren. Hoe? Door samen een vraagstuk te concretiseren en op zoek te gaan naar de best passende oplossing: van consultancy en outsourcing tot leren en ontwikkelen.

Met training en e-learning helpen we klanten hun medewerkers verder te professionaliseren. Zo ondersteunen we duurzame inzetbaarheid van vakkundige medewerkers. Ons aanbod richt zich op talloze onderwerpen binnen het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.  

We behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Integer, eerlijk, praktisch en gericht op het behalen van resultaten die nodig zijn. Dat zien we terug in onze trouwe klantenkring, waar we telkens weer mooie opdrachten mogen realiseren.

We kiezen in onze aanpak voor duurzame oplossingen met respect voor milieu en maatschappij. We begrijpen de uitdagingen waar onze klanten voor staan, denken daarin graag met hen mee en ondersteunen hen daarbij.

U kunt op ons bouwen, vandaag en in de toekomst.