Praktische Informatie BioVelddag 2024

Locatie

Inrichting

Het BioVelddag veldplein bevindt zich dit jaar op het erf. De grote schuur wordt ingericht met marktkramen van deelnemende bedrijven. In de kleine schuur, ingericht met beeld en geluid, is er plaats voor lezingen en in de avond voor de Film 'Bomen op mijn land'. Op het erf, tussen de schuren en rondom de schuren staan de machine standplaatsen. Er wordt en catering tent op het erf geplaatst met ruimte om te verzamelen en ontmoeten. Er komt géén tent in het veld dit jaar. Mobiele geluidsversterking is beschikbaar voor de demonstraties op het veld. Demonstratievelden zijn te voet bereikbaar, of via de bekende rondrijdende oldtimer trekkers met excursiekarren.

Machines brengen

Machines kunnen zowel op  woensdag als donderdag ochtend vroeg, in het veld worden geplaatst:

Verreiker en heftruck is aanwezig, alleen niet voor iedereen tegelijk. Overleg nodig? Bel even met Joost Rijk 06 30465612

Marktkramen voor standhouders Veldplein

Details van de verschillende stand houders pakketten en hun specificaties  staan in deze link. Indien u liever gebruik maakt van een eigen (party)tent in plaats van een marktkraam kan dat als u dit per mail (velddag@bioacademy.nl) of bij opgave aangeeft!  :

  1. bij een demoveld in het veld
  2. voor een machinestandplaats  op het onverharde deel van het erf. 

We gaan ervan uit dat een (party)tent niet groter dan circa 5 m2 en maximaal 1 stuk betreft. WIl je een eigen (party)tent neerzetten maar is dit nog niet aangegeven? GEEF dit dan zo SNEL MOGELIJK AAN. Dit is anders ivm terrein-indeling NIET meer mogelijk. 

Voor standhouders/ Deelnemers met een Veld Basic pakket, staat een marktkraam klaar in de GROTE schuur op het veldplein. Hou er rekening mee dat de ondergrond van de GROTE schuur een egale, verharde cementvloer is.

Opbouw en afbouw stands

Op dinsdag 2 juli wordt de stretch tent geplaatst. Zorg dat u op donderdag 4 juli uiterlijk om 12.30 uur uw standplaats heeft ingericht. De Velddag opening is weliswaar officieel om 13:00 uur echter vanaf circa 12-12.30 uur neemt de bedrijvigheid toe vanwege de lunch op het veldplein na afloop van het ochtendprogramma (10-12.00u). De lunch vindt immers plaats op het Veldplein midden op het BioVelddag terrein tussen de marktkramen en machinestandplaatsen. Machines dienen uitlerlijk om 11 uur opgesteld te zijn op de BioVelddag , zie hierboven. Omdat de marktkraam stands dit jaar in de grote schuur staan op het erf staan, dichtbij het parkeer terrein, is een wandeling met standmateriaal vanaf de parkeerplaat niet ver en minder onhandig als andere jaren in het veld. In het (demo) veld kunt tot UITERLIJK 11.45 uur  komen met een auto. Na het uitladen altijd uw auto weer op het parkeerterrein parkeren. 

Afbraak standplaats kan vanaf 18.00 uur tijdens het eten. Hou rekening met de wind bij het neerleggen, hangen en zetten van materiaal! Als u papieren flyers of folders meeneemt, denk dan aan een zwaar voorwerp om het wegwaaien hiervan te voorkomen. Banners in de schuur kan. Maar banners in het veld waaien kapot. In plaats van banners doen ‘Beachflags’ het beter in het veld voor de demo en (machine) standplaatsen. Evt zelf nog te bestellen via drukwerkdeal of reclamedeal.nl. Na afloop van de BioVelddag graag uw materialen weer opruimen.

Stroom / WIFI

Er is GEEN stroom beschikbaar. Indien toch gewenst, dient u dat zelf mee te nemen. Er is GEEN wifi beschikbaar in het veld. Daarbij is de dekking van het KPN-netwerk in het veld zwak, ook met een Dongel is er waarschijnlijk beperkt internetverkeer mogelijk.

Plattegrond & standplaats

Om rekening te kunnen houden met het weer en de wind hangt er op de BioVelddag terplekke waar u,  uw stand/plaats kunt vinden.

MAALTIJD & CATERING BIOVELDDAG

Op het terrein van de Bioveldddag is een cateraar aanwezig die je de gehele dag kan voorzien van verschillende biologische producten. Dit jaar wordt de catering georganiseerd door Flevour, de smaak van Flevoland. Je kunt bij hen terecht voor:

VOORAF RESERVEREN i:

CATERING OP BIOVELDDAG: 

Toilet: Bij de gebouwen van de Broekemahoeve is een toiletwagen geplaatst.

Uitnodiging klanten en communicatie

Via diverse media kanalen is en wordt de BioVelddag onder de aandacht gebracht (div agenda’s, Ekoland, Biojournaal, Nieuwe oogst, Boerderij, Akkerwijzer, Veehouderij, Trekkerweb.) MAAR het uitnodigen van directe klanten en netwerk kun je altijd beter persoonlijk & zelf! Dus nodig je klanten en gasten uit, maken we er een interessante en gezellige dag van. www.biovelddag.nl 

Uw BioVelddag.nl profiel

Iedere deelnemer aan de BioVelddag krijgt een item op onze website, www.biovelddagen.nl. Om de juiste informatie te plaatsen, heeft u van ons een een link naar een deelname formulier ontvangen. Indien u dit formulier nog niet heeft ingevuld, vragen wij u dit zo spoedig mogelijk te doen! Dan kunnen wij uw informatie nog voor de BioVelddag online plaatsen. Heeft u het formulier al ingevuld? Check uw item op www.biovelddagen.nl! Aanpassingen graag doorgeven velddag@bioacademy.nl   

Vragen

Heeft u nog vragen/suggesties neem dan even contact per mail of per telefoon en dan proberen we een oplossing te vinden:

Olivia Elsenpeter 06 40820056; Geertje Schlaman 06 54336378; Joost Rijk 06 30465612

Tot slot

We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk zaken vooraf te regelen wellicht zal er op het laatste moment vast nog wel een en ander geïmproviseerd moeten worden. Maar met een beetje soepele instelling komen we er vast wel samen uit! We wensen u alvast veel plezier en vruchtbare gesprekken op de BioVelddag! We hebben ons best gedaan een mooi programma voor 2024 te bieden :) Check de website: biovelddag.nl