Bezoek de Biovelddag

4 juli is dé BioVelddag met het thema 'What's Next?' Ben jij erbij? Als bezoeker ben je gratis welkom. Bekijk hier locatie en programma.

De BioVelddag is een jaarlijks terugkerend evenement dat begint om 9.45u met lezingen voor de (melk) veehouderij en akkerbouw. Vanaf 13u kun je het veldplein verkennen, waar bedrijven zich rondom een Boergondische veldkeuken presenteren. Neem de trekker naar de demonstratie en-proefvelden om de nieuwste ontwikkelingen van plant, tot autonome machine te zien, horen en voelen.

Sluit de dag af met het proeven van robuuste aardappelen gerserveerd door TV-kok Sharon de Miranda, geniet van livemuziek én een gezamenlijk diner. Als kers op de taart is er een gratis film om heerlijk bij uit te buiken. Meld je hiervoor aan! Naast het diner is Flevour catering aanwezig met veldkeuken en snackwagen met verse robuuste aardappelen van Agrico Bioselect.

Een bezoek aan het online platform is het hele jaar mogelijk. Aanmelden standhouder 2024   Programma 2024  

Deelnemers  Contact    FILM Ticket  vELDDINEr ticket       

De Biovelddag wordt mede mogelijk gemaakt door

Ook meedoen als bedrijf? Klik hier!

55 passende resultaten gevonden

filters-loader

Deze bedrijven staan op de Biovelddag, jij ook?

EU
Land&Co
Vlaming Groep bv
Enza Zaden - Vitalis

Ook meedoen als bedrijf? Klik hier!

Ontdek de BioAcademy

Zoek jouw cursus, training of coach en begin hier

Delen, samenwerken en verbinden

Het project Pioniers op het podium wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van LNV en de EU. Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

EU