Advies biologische regelgeving

Printen nog geen beoordelingen

Voorkom problemen en zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de eisen en mogelijkheden binnen de biologische regelgeving. Momenteel zijn de huidige verordeningen EU 889/2008 en EU 834/2007 nog van kracht, vanaf 1 januari 2022 is de nieuwe verordening EU 2018/848van kracht.

De eisen die aan biologische landbouw worden gesteld komen echter niet alleen voort uit Europese verordeningen, maar ook uit Nederlandse regelgeving zoals het andbouwkwaliteitsbesluit Daarnaast heeft Skal reglementen opgesteld waarin bijvoorbeeld interpretaties van de Europese regelgeving zijn opgenomen, maar ook andere eisen waaraan gecertificeerde bedrijven moeten voldoen. Logisch dus dat niet altijd gelijk duidelijk is wat de eisen zijn en hoe je hieraan in de praktijk kan voldoen.

Doornebosch advies helpt bij specifieke vraagstukken met betrekking tot het voldoen aan de huidige en toekomstige biologische regelgeving en met de voorbereiding op de Skal inspectie. Voorbeelden hiervan zijn:

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Kies voor deelnemen en er wordt contact met je opgenomen. 

Advies biologische regelgeving

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: