Advies biologische regelgeving

Printen nog geen beoordelingen

Voorkom problemen en zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de eisen en mogelijkheden binnen de biologische regelgeving. 

Sinds 1 januari 2022 is de nieuwe EU verordening 2018/848 van kracht, hierin zijn meerdere wijzigingen ten opzichte van de vorige verordeningen EU 834/2007 en EU 889/2008.

De eisen die aan biologische landbouw worden gesteld komen echter niet alleen voort uit Europese verordeningen, maar ook uit Nederlandse regelgeving zoals het landbouwkwaliteitsbesluit en voor veehouderij de regeling dierlijke producten. Daarnaast werkt Skal met interpretaties van de Europese verordeningen. In de Skal reglementen staan ook andere eisen waaraan gecertificeerde bedrijven moeten voldoen. Logisch dus dat niet altijd gelijk duidelijk is wat de eisen zijn en hoe je hieraan in de praktijk kan voldoen.

Doornebosch advies helpt bij specifieke vraagstukken met betrekking tot het voldoen aan de biologische regelgeving en met de voorbereiding op de Skal inspectie. Voorbeelden hiervan zijn:

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Kies voor deelnemen en er wordt contact met je opgenomen. 

Advies biologische regelgeving

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: