BioPodcast met Louise Luttikholt

Printen nog geen beoordelingen

Podcast #1 is een gesprek tussen journalist Sander Heijne en met IFOAM directeur Louise Luttikholt, over 'de impact van de huidige coronacisis op de agrifoodsector'. Louise is een oud-spreker op de Bioborrel.

Meer over Gast & Host

Louise Luttikholt, Executive director, IFOAM - Organics International
Sinds juli 2018 staat Louise Luttikholt aan het roer van de internationale biologische branche organisatie IFOAM. Ze is al meer dan 25 jaar actief in de biologische sector en na haar studie Biologie aan de Universiteit Utrecht was zij onder meer actief bij 'Helvetas', 'Fairtrade Internationaal' en 'Biologica'. Momenteel is zij in dagelijks contact met belangrijke agrarische spelers uit heel de wereld.

Louise Luttikholt tijdens haar BioBorrel-presentatie op 18 december 2019.

Journalist: Sander Heijne
Sander Heijne is onderzoeksjournalist en historicus. Hij werkte vijf jaar op de redactie economie van de Volkskrant en is momenteel ondernemer, schrijver en Correspondent Marktwerking bij de Correspondent. Onlangs heeft hij zijn boek 'Fantoomgroei' uitgebracht, waarin hij de huidige hang naar economische groei ter discussie stelt.

De BioBorrel (inclusief de BioPodast en de BioPitch) is een initiatief voor iedereen die betrokken is bij de biologische sector. Van verwerker tot winkelier. Van agrariër tot geïnteresseerde leek. Met als doel netwerk versterking en ondersteuning van de transitie naar een duurzaam voedingssysteem.

Voor meer informatie: info@debioborrel.nl en www.debioborrel.nl

BioPodcast met Louise Luttikholt

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: