EKOBOT The evolution of Agriculture

Printen nog geen beoordelingen

Ekobot loopt voorop in de ontwikkeling van de autonome veldrobot voor mechanische onkruidbestrijding. Het doel van Ekobot is om praktische en duurzame oplossingen te bieden voor landbouwproblemen en tegelijkertijd de werklast te verminderen met autonome gereedschappen voor groentetelers.

Het Ekobot robotsysteem WEAI combineert front-end technologie op het gebied van AI, robotica en elektromobiliteit met traditionele kennis van de klassieke landbouwproductie. Het resultaat is een autonoom systeem dat bestaande methoden kan vervangen en tegelijkertijd de productiviteit en winstgevendheid op een duurzame manier kan verhogen. Bij Ekobot openen we nieuwe mogelijkheden om onkruid te bestrijden en het gebruik van herbiciden te verminderen.

Met het robotsysteem van Ekobot voor onkruidbestrijding kunt u als klant, in vergelijking met traditionele methoden, uw kosten verlagen en de impact van onkruidbestrijding op het milieu verminderen. Zoals wij het zien - de evolutie van de landbouw. Wij richten ons in eerste instantie op onkruidbestrijding in de uienteelt, maar het is zeker niet ondenkbaar dat wij onze robot ook verder ontwikkelen voor onkruidbestrijding in de suikerbietenteelt, wortelteelt en mogelijk andere gewassen.

 

 

EKOBOT The evolution of Agriculture

Printen nog geen beoordelingen