Hoofdpunten biologische regelgeving voor handel & verwerking


€ 10,00 nog geen beoordelingen
Printen

Heb je een bedrijf dat handelt in biologische producten of biologische producten importeert, opslaat of verwerkt? Of werk je bij een bedrijf dat biologische producten verhandelt of verwerkt? Wil je meer weten over de eisen uit de biologische regelgeving specifiek voor handel, import, opslag en verwerking? Dan is dit webinar interessant voor jou!

Tijdens dit webinar vertel ik je meer over de belangrijkste punten uit de biologische regelgeving voor handel- en verwerking. Dit geeft je een idee van de belangrijkste eisen vanuit de biologische regelgeving, en hoe een bedrijf gecertificeerd kan worden.

Tijdens het webinar worden de volgende onderwerpen behandeld:

Als er specifieke vragen zijn dan kan je dat van tevoren aan mij doorgeven, dan probeer ik deze vragen te beantwoorden tijdens het webinar. Tijdens het webinar kunnen er vragen worden gesteld via de chat, na elk onderwerp zal ik vragen beantwoorden.

Na aanmelding ontvang je van mij een link om de presentatie te kunnen volgen. Na afloop van het webinar ontvang je de presentatie in pdf-formaat via e-mail.

Heb je nog vragen over dit webinar? Neem contact op met Berdi Doornebosch via berdi@doornebosch.info of 06-36098868

Hoofdpunten biologische regelgeving voor handel & verwerking

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: