Hoofdpunten biologische regelgeving voor landbouwbedrijven - plant

Printen nog geen beoordelingen

Heb je een bedrijf waar je fruit, groente, granen, bomen of bloemen teelt en vraag je je af of biologische landbouw iets voor je is? Of werk je bij een biologisch teeltbedrijf? Wil je meer weten over de eisen uit de biologische regelgeving voor bedrijven in de plantaardige sectoren? Dan is dit webinar interessant voor jou!

Tijdens dit webinar vertel ik je meer over de belangrijkste punten uit de biologische regelgeving voor landbouwbedrijven, en dan specifiek voor bedrijven in de plantaardige sector. Dit geeft je een idee van de belangrijkste eisen vanuit de biologische regelgeving, en hoe een bedrijf gecertificeerd kan worden.

Tijdens het webinar worden de volgende onderwerpen behandeld:

Als er specifieke vragen zijn dan kan je dat van tevoren aan mij doorgeven, dan probeer ik deze vragen te beantwoorden tijdens het webinar. Tijdens het webinar kunnen er vragen worden gesteld via de chat, na elk onderwerp zal ik vragen beantwoorden.

Na aanmelding ontvang je van mij een link om de presentatie te kunnen volgen. Na afloop van het webinar ontvang je de presentatie in pdf-formaat via e-mail.

Hoofdpunten biologische regelgeving voor landbouwbedrijven - plant

Printen nog geen beoordelingen

Deze kennis wordt aangeboden door: